Режисьорът Костантин Буров спечели награда за дебют

Отрова за мишки или как да си направим банка (Mouse poison)

Прочетете рецензията
7.1

Добър

6.7

Потреб

Режисьорът Костантин Буров спечели награда за дебют

Един ден след появата на съвременния български филм „Отрова за мишки или как да си направим банка“ в киносалоните, получава награда, а режисьорът Константин буров спечели приз за пълнометражен дебют.

Untitled

Още в деня на неговата официална премиера на 14 октомври 2014 година, се забелязва засилен интерес от страна на зрителите, а взимайки под внимание факта, че това е дебют за режисьора Буров, изявата от негова страна би могла да се оцени още по-високо, както и да се анализира задълбочено заложената от него идея във филма.

Световната премиера на филма се е състояла на 14 март 2014 година. A датата на неговата официална премиера в България – на 14 октомври 2014 година.

 

Нина Ганчева
е филолог по образование и дипломиран магистър - специалност „Литература, кино и визуална култура“. Интересува се от европейско кино, дигитален маркетинг, съвременна европейска проза и пътувания. Тя е основател и главен редактор на „Melange”.

Напишете отговор

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани *

Може да ползвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Загубена парола

Регистрация