Вещицата от Блеър (Blair Witch)

Вещицата от Блеър (Blair Witch)

Прочетете рецензията
2

Слаб

2.1

Потреб

Вещицата от Блеър (Blair Witch)
Вещицата от Блеър (Blair Witch)

Група студенти се впускат в горите Блек Хилс в Мериленд, за да открият мистерията около смъртта на сестрата на Джеймс, изчезването за която смятат, че е свързано с легендата за Blair Witch. Първоначално студентите са изпълнени с ентусиазъм, но идването на нощта донася своето заплашително присъствие.

Филмът е продължение на “Проклятието Блеър”. Вече са изминали 20 години откакто Хедър Донахю и нейните приятели са изчезнали в горите на Блек Хилс. Сега Джеймс заедно с приятелите си Питър, Ашли и Лиза, оборудвани с видео камера, са решили да направят филм, като изследват мистериозните обстоятелства по изчезването на редица хора в тази гора.

Все още никой не се е решил да прави подобен филм, което ги изпълва с ентусиазъм. През мрачните гори теще бъдат напътствани от двама местни жители, за да бъдат сигурни, че няма да се загубят. Въпреки това, когато пада нощта, изгубването им ще бъде най-малкия проблем, защото някой или нещо иска да убие всички. Става ясно, че легендата за вещицата от Блеър не е само мит, а е истина. Мрачната гора е нейния дом и тя ще убие всеки, който пренощува в нея. Младата група осъзнава, че легендата не е измислица и реално тя е много по-зловеща отколкото са си представяли…

Издаден:Жанр:, Режисьор:Сценарист:Времетраене:Държава:

Загубена парола

Регистрация