Екип

Запознайте се с нашия екип

Екип
Нина Ганчева
Главен редактор
Представяне: Нина е основател на “Melange” и ценител на седмото изкуство. Твърди, че е склонна да говори повече и да задава въпроси, но щом има какво да каже, защо не? Доставя ѝ удоволствие общуването с нови хора, чете предимно съвременна европейска проза, гледа европейско кино и обожава кинофестивалите. Вярва в силата на позитивното мислене, в бъдещето на дигиталния маркетинг и не на последно място, че никога не е късно да получиш прозрение.

Образование: Филолог по образование и дипломиран магистър със специалност „Литература, кино и визуална култура“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

Обича: Филмите на голям екран, кинофестивалите, дългите разговори, директните хора, разходките, пътуванията и уюта.

Не обича: Шкембе и неудобни обувки.

Нещо да добавиш?

Излез от комфортната си зона и действай!

Екип
Пламен Маринов
Автор
Представяне: Пламен  e oтдаден фен на американското, комерсиално и независимо кино, без конкретни предпочитания в жанра. Любимите му режисьори са Кристофър Нолан и Дейвид Финчър. Той е категоричен фен на трилогията „Черният рицар“. Негов ритуал е да я гледа поне два пъти в годината, за да преоткрива нови неща.

Образование: Изучава две години „Мениджмънт на туризма“, а в момента продължава бакалавърската си степен със специалност „Икономика и бизнес администрация“ в Олборг, Дания.

Обича: Кучетата, разговорите с приятели и срещите с роднини.

Не обича: Показността и колежанските комедии.

Нещо да добавиш?

Разбира се, един цитат от „Батман“:

„You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain“Harvey Dent

Екип
Лиляна Георгиева
Автор
Представяне: Лиляна е пътешественик, обича спонтанните пътувания и пренасянето в нови светове чрез киното и хубавите книги. Любопитна е, анализира както филми, така и хора. Второто понякога ѝ пречи. Стреми се ежедневно да предизвиква себе си.

Образование: Дипломиран бакалавър, специалност „Медии и мениджмънт” в Кьолн и магистър „Филмови науки/кинознание” в Берлин. След решението си да се завърне в България, записва магистратура „Журналистика, продуцентство и финанси“.

Обича: Разговори за изкуство в приятна компания. Киното е нейната страст.

Не обича: Лъжата, пошлостта и... ранното ставане сутрин.

Нещо да добавиш?

Един цитат на любимия ми филмов критик:

“No good movie is too long, and no bad movie is too short.” – Roger Ebert

Загубена парола

Регистрация