Добре дошли в Melange.bg – Българският портал за филмова критика

Дmelange_seethrough3обре дошли в Melange.bg – Българският портал за филмова критика. Тук ще можете да разгледате и прочетете рецензии за световни и български филми.

Нашият екип от кинокритици има за задача максимално обективно и адекватно да представи особеностите на кинематографията. Ако искате да се информирате за провеждащите се съвременни фестивали или се чудите какво да гледате – това е Вашето място! При желание да изкажете мнението си за филм, който Ви е повлиял, докоснал или е внесъл в известен смисъл промяна във Вашия живот – ние предоставяме възможността да го направите в секцията за потребителски рецензии. Отворени сме за мнения и препоръки.

Към Рецензии

Към Новини

Към Класация

Кои сме НИЕ

Потопете се в света на седмото изкуство и филмовата критика с Melange.bg!

Не просто знаем,  а сме сигурни, че престоят ще бъде приятен! 🙂

 

Нина Ганчева
е филолог по образование и дипломиран магистър - специалност „Литература, кино и визуална култура“. Интересува се от европейско кино, дигитален маркетинг, съвременна европейска проза и пътувания. Тя е основател и главен редактор на „Melange”.

Напишете отговор

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани *

Може да ползвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Загубена парола

Регистрация